dames winterjassen

Dames winterjassen: denk er nu al over na!

Als ik dit blog schrijf, vallen de mussen van het dak. Het is bloedheet en vanavond zal deze hitte afgestraft worden met de beruchte zomerse onweersbuien. Kortom, we zitten midden in de heetste maanden van het jaar. Ik draag momenteel helemaal geen jassen, laat staan dames winterjassen, maar toch schrijf ik er een blog over. Mode is natuurlijk een vreemd iets. Het loopt steeds een paar seizoenen vooruit op de rest van de wereld. De zomerkleding gaat in de uitverkoop en straks verschijnt al de eerste winterkleding terwijl jij nog op zomervakantie moet gaan. Ik kan me voorstellen dat je helemaal niet wil nadenken over dames winterjassen nu. Maar toch even een tip: doe het alvast wel. Want die winter slaat in één keer toe en dan wil jij toch ook in de nieuwste mode de straat op?

Dames winterjassen: mee met de trends

Dames winterjassen gaan vlot mee met de trends. Je hebt tegenwoordig een enorme keuze en het is dus ook niet moeilijk iets te vinden wat bij jouw stijl past. Je hebt winterjassen die je helemaal slank afkleden, maar ook winterjassen die zo gewatteerd zijn dat je net een Michelin vrouwtje lijkt. Toegegeven, die draag ik vaak in de winter. Het zweet breekt me uit als ik er nu op deze warme zomerdag aan denk, maar in de winter kan mijn jas niet warm genoeg zijn. Daarom is het zaak er alvast één in huis te hebben. Dus nu al scrol ik online opzoek naar een jas waarmee ik mijn nieuwe wintergarderobe kan gaan beginnen. Ik vind het als mode liefhebber ook al leuk om na te denken over mijn stijl voor het volgend seizoen. Wat wordt in, wat kan echt niet meer, daar denk ik al over na. Natuurlijk houd ik diverse modeblogs goed in de gaten. Daar haal ik veel tips weg.

Ik heb hem in huis

De bezorger zal vast een beetje vreemd hebben opgekeken toen hij, zelf gestoken in een T-shirt en korte broek, bij mij een winterjas kwam afleveren. Maar ja, ik had een geweldige jas online gezien en ik wist dat ik hem nu moest aanschaffen want anders kreeg ik zeker spijt. Dus nu hangt de jas klaar voor gebruik. Jammer genoeg gaat dat nog wel even duren. Natuurlijk heb ik hem al een paar keer stiekem aangetrokken, maar ook even snel weer uit want het is veel te warm. Maar hij staat geweldig en langzaam komt de rest van mijn wintergarderobe tot stand. Ben jij al begonnen?

Geef een antwoord