lapel pins

Een paar leuke outfits voor op vakantie

We zitten al midden in de vakantie en het begint alweer lekker warm en zonnig te worden in Nederland. Misschien blijf je lekker in Nederland deze zomer en dan hoop ik dat het zulk lekker weer blijft! Maar als je nog op vakantie gaat heb je nog een lekker vooruitzicht. De meeste mensen zullen waarschijnlijk naar een zonnige en warme bestemming gaan. Maar wat neem je nou allemaal mee in je koffer? Als je met de auto gaat dan heb je gelukkig geen limiet qua gewicht met je koffer. Maar als je met het vliegtuig op vakantie gaat dan moet je daar wel even op letten natuurlijk.

Outfits voor het strand en zwembad

Op een zonnige vakantie zul je waarschijnlijk erg vaak te vinden zijn in het zwembad of op het strand. Het liefst heb je dan natuurlijk alleen een bikini of zwembroek aan maar soms moet je ook wat meer gekleed gaan als je lekker wat gaat eten bijvoorbeeld. Het ligt natuurlijk aan de temperatuur van je bestemming hoe je gekleed kunt gaan. Als het nou echt heel erg warm is kan je bijvoorbeeld voor een luchtig kort jurkje gaan over je bikini. Een leuk rokje of kort broekje met een luchtig topje er boven.

Voor de man zijn er naast de gewone zwembroek natuurlijk ook genoeg luchtige items die in de zomer gedragen kunnen worden. Hierbij kan gedacht worden aan een bermuda’s, polo’s of een gewoon casual t-shirt.

Schoenen zijn ook een must. Basic slippertjes zijn echt wel het lekkerst voor op het strand maar als je soms wat verder moet lopen is het niet echt comfortabel. Kies dan voor leuk paar sandaaltjes of espadrilles. Espadrilles zijn net wat steviger dan sandaaltjes en zijn in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar.

Outfits voor in de avond

Als je lekker een hele dag op het strand heb gelegen en lekker bruin bent geworden dan is het tijd om terug te gaan naar je hotel of appartement. Even lekker douchen en opfrissen en dan komt de outfit voor de avond. Het ligt er natuurlijk aan wat je nog gaan doen in de avond maar waarschijnlijk ga je lekker uiteten en misschien daarna nog gaat stappen. Voor de avond mag je natuurlijk wel wat meer uitpakken. Kies voor een mooi feestelijk jurkje in een mooie frisse kleur bijvoorbeeld. Het is ook leuk om voor een playsuit te gaan. Een playsuit is een top en een broek in 1. Het zit dus aan elkaar vast. Dit geeft een leuk effect en zo kan je je outfits af en toe afwisselen. Je moet natuurlijk helemaal zelf weten wat je aan doet op vakantie maar dit zijn een paar tips. Draag lekker waar jij je goed en comfortabel in voelt!

Geef een antwoord