Mijn fashion-wishlist voor deze zomer

Als ik ergens van hou is het wel de zomer. Lekker op het terras of een dagje naar het strand, heerlijk. En bij de zomer hoort voor mij ook altijd het winkelen voor nieuwe zomerkleding. Misschien is dat nog wel mijn favoriete onderdeel van dit seizoen! Ik ga altijd voor de zomer begint veel op Pinterest en Instagram zoeken naar bloggers met de leukste items. Daarna maak ik een lijstje van welke items ik wil hebben. Soms heb ik ook nog een voorkeur voor kleur etc., want bij de zomer horen natuurlijk vooral lichte kleuren of wit. Wat er dit jaar op mijn verlanglijstje staat? Lees dan snel deze blog verder!

Voor de koele zomeravond

Ik wil in ieder geval graag een nieuw zomerjasje. Als het heet is heb je dit natuurlijk niet zo hard nodig, maar voor ’s avonds als het afkoelt is een jasje altijd wel lekker. Of bijvoorbeeld als het waait op de fiets of op het strand. Ik ben dit seizoen helemaal fan van de oversized trend. Veel jasjes die je ziet zijn ‘cropped’ (dus kort) en oversized. Dit geeft een stoere look, maar kan ook over een net colletje met een chic paar oorbellen. Je kunt er dus prima verschillende looks mee creëren. Tommy Hilfiger heeft dit jaar hele leuke zomerjasjes bijvoorbeeld. En oja; ook voor leuke mannen blouses en polo’s kan je hier terecht. Misschien een leuk cadeautje voor je vriend of vader?

Voor een hete dag

Ook voor de hele hete dagen wil ik wat kleding aanschaffen. Vooral witte en hele schattige topjes en blousjes zijn helemaal hip op het moment. Hier wil ik er dan ook absoluut een paar van hebben. Daarnaast wil ik zeker wat wijde dunne broeken. Deze kan je mooi dragen voor ’s avonds uiteten of als je op een wat luxer terras gaat zitten. Dan wil je natuurlijk niet aankomen in je gerafelde shorts! Tot slot wil ik wel een paar heerlijke zomerjurkjes. Een paar vlotte, korte voor een gewone dag en een paar wat langere voor werk of een gelegenheid.

Voor op vakantie

Op vakantie draag ik vaak hele andere kleding dan als ik thuis ben. Ik loop eigenlijk alleen maar in mijn bikini. Een nieuwe bikini aanschaffen is dan ook een must. Daarnaast zijn slippers geen onbelangrijk ding. En ook een paar grote, oversized blouses vind ik leuk. Voor over mijn bikini als ik even naar de supermarkt of een barretje wil. En dit is ook nog eens heel handig als je schouders ineens een beetje roze worden. Want verbranden is natuurlijk heel slecht voor je huid!

Geef een antwoord