industriele hanglamp

Populaire interieurs

Ieder persoon heeft natuurlijk een eigen soort stijl. De een vindt dit mooi en de ander vindt dat weer mooi. En sommige mensen vinden het lastig om te bepalen wat ze wel en niet mooi vinden en daar kan je altijd wat hulp bij krijgen door een specialist. Voor komend jaar zijn er een aantal opvallende trends die je kunnen helpen bij het inrichten van je huis. Van zomerse kleurtjes aan je muur tot een strakke industriële uitstraling. Het kan allemaal!

Bohemian interieur

Als eerste ga ik het Bohemian interieur met jullie bespreken. De Bohemian stijl is een veelvoorkomende stijl. Je komt het ook erg veel in de mode wereld tegen. Qua kleding zie je het veel terug komen door middel van lange, zwierige jurken, gebreide topjes en kleding items met beige en licht bruine tinten. Ook in het interieur van een bohemian stijl zal je veel aarde tinten tegen komen, van beige tot roest bruin. Ondanks dat er met zachte kleuren wordt gewerkt zie je toch af en toe ook wat fellere kleuren terug komen. Dit gebeurt vaak door middel van verschillende printjes. Veel materialen in een Bohemian interieur zijn gemaakt van stof en zijn vaak gebreid of gehaakt. Van gehaakte vloer kleden tot stoffen tafeltjes.

Industriële interieur

Als eerste is de verlichting bij een industriële interieur heel belangrijk. Je ziet veel verschillende vloerlampen bij deze stijl. Vloerlampen zorgen voor net dat beetje extra licht bij de zitbank of lichten die bijzondere woonaccessoire in een donkere hoek van de woonkamer op. Naast dat het extra licht oplevert, brengt een stoere vloerlamp ook veel sfeer in de ruimte. Omdat een vloerlamp vaak fors van formaat is, mag je best pronken met een mooie lamp! Een Industriele hanglamp past ook perfect bij zulke vloerlampen. Verschillende stoelen staan bekend om hun robuuste ‘onafgewerkte’ uitstraling. De zitting en rugleuning zijn meestal gemaakt van (kunst)leer. Hierbij wordt vooral gebruik gemaakt van rustige kleuren, zoals cognac, grijs en donkerbruin, welke perfect met elkaar te combineren zijn. Het frame van de industriële eetkamerstoel is meestal gemaakt van metaal, welke geborsteld of mat kan zijn. Om de robuuste uitstraling te behouden is dit metaal vaak opgeschuurd of zwart gespoten.

Zomers interieur

Met de zomer in opkomst is het natuurlijk leuk om wat zomerse accessoires in huis te halen. Dit kan gemakkelijk met een paar zomerse kussentjes. Als je echt een heel ander beeld wilt in huis kan je je muren gaan verven. Kies dan voor een mooie zee blauwe kleur of voor een licht gele kleur. Op deze manier haal je het zonnetje helemaal in huis.

Geef een antwoord