De leukste modetrend van lente/zomer 2020!

Eerlijk gezegd kan ik niet wachten tot de lente aanbreekt. Dat niet alleen omdat het weer dan waarschijnlijk wat beter wordt maar ook vanwege (wat mij betreft) een van de leukste trends die er aan zit te komen! Vaak probeer ik erachter te komen wat de trend is voordat de grote shows worden gelopen. Hoe erg ik het ook probeer, meestal mislukt dat een beetje en moet ik gewoon afwachten. Inmiddels is er al veel meer duidelijk over de aankomende trends. Daarvan wil ik er een uitlichten die mij persoonlijk erg aanspreekt. Deze trend spreekt me vooral aan omdat hij anders is dan wat we de laatste tijd veel hebben gezien. Lees hieronder snel verder om er achter te komen waar ik het over heb!

Dè trend van lente/zomer 2020

Ik zal jullie niet langer in spanning houden. De trend die mij het meest aanspreekt heeft te maken met kleur. Aankomende lente en zomer gaan namelijk staan in het teken van felle kleuren die er echt uitpoppen. Zelfs de neon kleuren zijn daarbij geen uitzondering. Je kunt dus helemaal losgaan met het uitkiezen van de felle kleuren die je misschien altijd al wel had willen dragen maar nooit echt durfde.

Waarom zo leuk?

Wat het zo leuk maakt dat die felle kleuren nu in opkomst zijn? Misschien moet je daarvoor eerst even naar je eigen kledingkast lopen en er in kijken. De kans is namelijk heel grote dat de meeste kleding die je er nu hebt hangen een donkere kleur hebben. Denk aan zwart, beige en bruin tinten. Misschien heb je ergens ook nog wel wat pastelkleurige kleding hangen maar niet echt iets wat er heel erg uitspringt. Daar gaat dus nu gelukkig verandering in komen. Je kan de kleuren zo gek niet bedenken of je kan ze aantrekken als het maar felle en vrolijke kleuren zijn. Het is voor mij een soort teken dat de lente en/of de zomer echt is begonnen! Weg met die sombere en donkere kleding. Uiteraard is het niet nodig om alles weg te doen. Je kan de felle kleuren namelijk prima combineren net de wat donkerdere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een felgroen shirt op een zwarte broek. Dat is natuurlijk een prima combinatie!

Ookal lijkt het nog ver weg, we zijn bij The Fashion Panda ook al bezig met de trends voor de aankomende winter. We willen alvast een sneak peek geven: Deze winter gaat de Parajumper jas de boventoon voeren. Parajumpers is een merk dat al jaren  razend populair is, en laat ze nou net fantastische tussenjassen en winterjassen ontwerpen. Natuurlijk zijn er veel meer trends die er aan zitten te komen voor deze lente/zomer maar die zal ik bewaren voor een volgende blog. Het moet toch nog wel een beetje spannend blijven! Jullie zullen het snel genoeg lezen!

Geef een reactie